Біткойн витісняє акції та нерухомість

Попри недавні коливання курсу біткоїна, він міцно закріпився на валютному ринку, що дозволяє зробити оптимістичний прогноз. Зокрема, можна очікувати, що в найближчому майбутньому люди будуть вкладатися в BTC замість інвестування в акції, облігації та нерухомість.

Ринковий аналітик П’єр РОШАР заявив: «У майбутньому більшість людей будуть тримати біткоїни замість того, щоб інвестувати в акції, облігації або нерухомість. Нормальні люди не хочуть витрачати час на інвестування; вони просто хочуть мати грошові накопичення. Займатися цим будуть тільки ті, хто дійсно зацікавлений в інвестуванні».

Є над чим замислитися!

Нагадаємо, що зовсім недавно ми стали свідками падіння ціни біткоїнів на 12%. Багато нових трейдерів, які тільки що приєдналися до ринку, ще не звикли до його волатильності. Але ті, хто тримають біткоїни вже тривалий час, бачать в нинішній ситуації прекрасну можливість придбати більше BTC. Засновники провідного провайдера даних Glassnode заявили, що вони як і раніше оптимістичні, оскільки BTC надійно закріпив свою позицію на рівні 55000 доларів.

Нумо подивімося на статистику. За останні 10 років BTC став найефективнішим активом і забезпечив середньорічну прибутковість 230%, це більш ніж в 10 разів вище, ніж в активів другого класу. З 2011 року сукупний прибуток BTC склала 20 000 000%. Дані також показують, що за всю історію біткоїна збитковими були лише два роки – 2014 і 2018. А з початку 2021 року біткоїн виріс на 108%. Вражає, правда?

На закінчення хотілося б сказати, що ми вступаємо в епоху, коли організації звертають увагу на BTC: все більше і більше фондів і приватних осіб починають проявляти інтерес і дізнаватися про біткоїни. Тепер це пов’язано не стільки з ажіотажем, скільки з прийняттям BTC в традиційному світі фінансів.

****

Безліч додатків пропонують переглядати рекламу, брати участь в опитуваннях і навіть в якихось сумнівних розіграшах за те, щоб отримати +0,00000000000000 … BTC. Браузер CryptoTab не про це. Якщо ви в пошуках стабільного та прибуткового Майнінгу, ласкаво просимо!
Завантажуйте браузер! Працюйте в інтернеті, а біткоїни самі накопичуються на вашому рахунку!
Лінг браузера перед вами:
https://cryptotabbrowser.com/22199853

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *