Олександр Качура: “Я завжди намагався бути патріотом України” (відео)

Відбулась зустріч з Олександром Качурою, адвокатом, державним діячем, народним депутатом України IX скликання, позаштатним радником Глави Адміністрації Президента України (у 2019 році), членом фракції партії «Слуга Народу» у Верховній Раді України, заступником голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, член Національної асоціації адвокатів України та Асоціації правників України.

Олександр Анатолійович Качура, талановитий молодий, 30-річний український політик високого рангу,

Розмова вийшла динамічною, цікавою та інформативною: Україна має молодих, талановитих та перспективних політиків. Україна має майбутнє.

Коротке досьє:

Народився Олексій Анатолійович 18 серпня 1990 року в Конотопі Сумської області.

У 2012 році закінчив Міжнародний університет фінансів за спеціальністю “Міжнародний менеджмент управління”.

У 2013 році закінчив з відзнакою Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут” за спеціальністю “Правознавство”.

У 2015 році закінчив філософський факультет Київського університету ім. Шевченка за спеціальністю “Політологія”.

У 2016 році отримав ступінь кандидата юридичних наук, захистивши дисертацію кандидата юридичних наук в Науково-дослідному інституті інформатики і права НАН України.

Кар’єра. Працював провідним спеціалістом, юристом, помічником адвоката в різних юридичних компаніях.

З 2012 року зайнявся приватною юридичною практикою в Києві.

У 2017 році заснував адвокатське бюро Kachura Lawyers. Був адвокатом партії Слуги народу і компанії Квартал 95.

Адвокатська фірма Kachura Lawyers представляла інтереси артиста Олега Винника, RS music, бізнесмена і мера Глухова Мішеля Терещенка, ексміністра оборони Анатолія Гриценка та інших.

У березні 2019 го адвокатське бюро Kachura Lawyers виграло справу про заборону серіалу “Свати” в інтересах Студії Квартал 95.

Є членом громадської ради при Міністерстві юстиції України, а також входить до експертної ради Верховної Ради з питань внесення змін до кримінально-процесуального кодексу України.

На парламентських виборах 2019 року обраний народним депутатом від партії Слуга народу, № 49 в списку.

З 29 серпня 2019 – заступник голови Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, заступник члена Постійної делегації в Парламентській асамблеї ОБСЄ.

12 грудня 2019 увійшов до складу міжфракційного об’єднання “Гуманна країна”, створеного з ініціативи UAnimals для популяризації гуманістичних цінностей та захисту тварин від жорстокості.

Входить до експертної ради Верховної Ради VIII скликання з питань внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України. Нагороди.

У 2018 році Асоціація адвокатів визнала Олександра Качура кращим адвокатом України. Одружений.

Дружина Катерина Качура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *