З ОАЕ видворили українок, які позували оголеними (фото)

Голі дівчата позували на балконі одного з хмарочосів міста. У поліції Дубая заявили, що така фотосесія “не відбиває цінностей суспільства ОАЕ”.

Влада ОАЕ депортувала одинадцятьох громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь в оголеній фотосесії.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко. Пише ВВС News Україна.

Одна українка, у якої виявили Covid-19, буде депортована після одужання.

Українок зустрічали в аеропорту “Бориспіль” журналісти. Вони відмовились спілкуватися з пресою, лише зазначили, що умови утримання були жахливими. Усій групі заборонили в’їзд на територію ОАЕ.

“Завдяки зусиллям консульства України в Дубаї громадянки отримали мінімальне з можливих покарань”, – розповів пан Ніколенко. За його словами, окрім депортації, українкам загрожував чималий штраф та ув’язнення терміном до шести місяців. Дипломати закликали громадян України дотримуватися законодавства та правил поведінки в країнах перебування.

Під час арешту одна з дівчат додзвонилася батькам в Україну і розповіла, що їх тримали у поганих умовах, у закритому приміщенні, де навіть не було вікон. Про це повідомила юридична компанія, яка представляє інтереси однієї з дівчат. Наразі адвокати дівчини працюють над тим, щоб притягнути до відповідальності організатора зйомки та відшкодувати шкоду, завдану клієнтці.

Раніше повідомлялось, що одна з учасниць фотосесії родом із Закарпаття, хоча сама дівчина заперечує причетність до тих подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *