Мирослав Білецький, можливо, стане першим заступником голови Закарпатської ОДА

Як інформуює ІА ЗІДО з посиланням на власні джерела в ОП, обласного депутата від партії «Рідне Закарпаття» Мирослава Білецького незабаром представлять як першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації.

Білецький прийшов у політику з підприємництва. Зокрема, як підприємець свого часу підняв із руїн, відновив і вивів на прибутковість Нанківський цегельний завод, створивши для місцевих жителів чимало робочих місць. Паралельно почав розвивати кілька інших бізнесових напрямків. Разом зі своїм товаришем-нардепом Валерієм Лунченком Білецький створив однойменний благодійний фонд для допомоги громаді Хустщини.

Як директор ТОВ «МІЛКОР», Білецький реалізував амбітний проект з висадження найбільшого у Європі кущового саду з вирощення фундуку. Всі ці площі знаходяться в одному ареалі і займають близько 900 гектарів паїв, за які товариство справно сплачує селянам орендну плату.

Політичну кар’єру Мирослав Білецький розпочинав у партії «Фронт Змін», від якої у 2010 році був обраний депутатом Закарпатської обласної ради. У 2015 році повторно був обраний обласним депутатом у 60-му мажоритарному окрузі. Минулого року — обраний втретє депутатом облради від локальної партії «Рідне Закарпаття».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *