Дмитро Гoрдoн – Володимиру Зeлeнcькoмy: Не ображайся але я скажу людям правду – з дoстoвiрних джeрeл мені відомо, що Вас оточує величезна кількість зрадників

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що на найвищих державних посадах, а також в оточенні президента України Володимира Зеленського — російські агенти впливу, і це може привести до катастрофи.

Він повідомив, що з Головного управління військової розвідки стався витік документів, які стосуються спільної зі спецслужбою підготовки його інтерв’ю з колишнім «прокурором» анексованого Росією Криму Наталією Поклонською і колишнім ватажком російських бойовиків на окупованому Донбасі Ігорем Гіркіним.

В Україні на вищих посадах і в оточенні президента — безліч зрадників і агентів Росії, заявив в програмі «Свобода слова Савіка Шустера», яка вийшла на телеканалі «Україна», український журналіст Дмитро Гордон.

«Звільнення прозахідних, проукраїнських чиновників вищого класу триває і вже закінчується, залишилося їх кілька всього. [Ексглава Офісу президента] Андрій Богдан назвав [міністра внутрішніх справ] Арсена Авакова, я б ще назвав пару прізвищ, але не хочу з етичних міркувань.

Але одним з сигналів для мене стало звільнення з посади начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерала Бурби Василя Васильовича. Це був абсолютний український патріот, завдяки якому ми ще щось могли в протистоянні з Росією», – заявив він.

Журналіст повідомив, що підтвердженням проникнення російських агентів в самі секретні служби є відкрилася 10 вересня витік документів з Головного управління розвідки.

«І як факт того, що починається неподобство, факт того, що у нас зрадник на зраднику — вчора один з Telegram-каналів, не буду робити йому рекламу, дає документи з прошитої книги начальника Головного управління розвідки Міноборони. Це свята святих. Як ці документи могли опинитися там? Вони стосуються мене, я зараз розповім, про що вони. Але як ці документи можуть надаватися в якомусь Telegram-каналі? І через три години [Володимир] Соловйов: цей “ушлепок”, пропагандист — стрясає цими документами вже на каналі «Росія 1» в програмі «Вечір з Соловйовим», – розповів Гордон.

Він пояснив, що мова йде про документи, пов’язаних з підготовкою його інтерв’ю з колишнім «прокурором» анексованого Росією Криму Наталією Поклонською і колишнім ватажком російських бойовиків на окупованому Донбасі Ігорем Гіркіним.

«Ось тепер я вже скажу, раз пішла така п’янка. Інтерв’ю з Гіркіним і Поклонською. Ох, скільки було розмов. Тепер кажу: так, це була спецоперація, так. Спільно з Головним управлінням військової розвідки. Так, більшість питань готувалися саме там і узгоджувалися Генеральною прокуратурою. Це були допити, допити для Гааги. Я говорив: «Флешки передані в Гаагу». Іржали: «Флешки. Які флешки? » – сказав журналіст.

Він попросив ведучого Савіка Шустера показати на екрані в студії документи.

«Ось дивіться, цей лист моє на ім’я начальника Головного управління військової розвідки про те, що я збираюся робити інтерв’ю з Поклонською та Гіркіним в рамках забезпечення безпеки України в умовах російської військової агресії. І другий документ — це через кілька тижнів. Документ передачі флешок — з описом, з номерами, з усіма справами. Це ще не всі документи. Але поясніть мені: як це листування могла потрапити в Telegram-канал і до Соловйова? » – обурився Гордон.

Журналіст заявив, що якщо Зеленський не зупинить процес заміни у своєму оточенні патріотів на зрадників, то Україну очікує катастрофа.

«Я хочу звернутися до шановного мною і коханому президенту Зеленському безпосередньо. Володимир Олександрович, вас оточує величезна кількість зрадників, російських найманців в прямому сенсі цього слова, людей, завербованих Росією або є агентами впливу Росії.

Ці люди штовхають вас, — кажу я Володимиру Зеленському, — а з вами та всю Україну в обійми Росії, на умови Росії. І ці люди підведуть під монастир і вас, і всю Україну, якщо ви від них негайно не позбудетеся. Я маю право це говорити, тому що я завжди говорю те, що думаю, у мене немає ніяких господарів, я незалежна людина, і я завжди Володимиру Зеленському в очі говорив те, що думаю з того чи по іншому питанню.

Тому я зараз офіційно до нього звертаюся: це біда, яка може закінчитися катастрофою як для Володимира Зеленського, так і для України в цілому », – підсумував Дмитро Гордон.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *