Патова ситуація в Мукачівській районній раді клонується уже у Свалявській міській раді

Сьогодні, 29 грудня у Свалявській міській раді повинна була відбутись сесія, на порядку денному якої мали розглянути питання обрання заступників міського голови.

Як стало відомо нашому інтернет-виданню, сесія так і не відбулась через те, що депутати відмовляються голосувати за заступників голови від “Батьківщини”. Загалом народні обранці були проти аби люди Михайла Ланя, були призначені на ці посади.

Голова громади “Слуга народу” Юрій Грига пішов на співпрацю з людьми Михайла Ланя, як і в обласній раді. Тому міська рада, як і в Мукачівському районі, заблокована через політичні інтриги з боку партії влади.

Навіть присутність голови Закарпатської обласної ради Олексія Петрова не допомогла розв’язувати дані питання та розблокувати сесію Свалявської міської ради.

Раніше ми писали про те, що схожа ситуація склалася і в Мукачівській районній раді. Вчора, особисто голова обласної ради Олексій Петров, активно закликав депутатів підтримати кандидатуру Михайла Ланя на голову ради. Але його так і не обрали.

Тоді депутати домовились проголосували лише за питання бюджету, аби розблокувати фінансування всіх потреб району, тобто освіти, медицини та інші. Проте, згодом ці домовленості були порушені й на сесію було спроба винести інші питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *