У 2021 році понад 41 млн грн виділять на медичну галузь Мукачева

В бюджету Мукачівської міської територіальної громади виділяється 41 млн 660 тис. грн на медичну галузь. Видатки на комунальні послуги та енергоносії становлять 10, 6 млн.
Понад 23 млн грн виділяється на програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань та при наданні спеціалізованої та високоспеціалізованої стаціонарної медичної допомоги. Це кошти на забезпечення окремих груп населення та певних категорій хворих якісною медичною допомогою, в т.ч. хворих на цукровий та нецукровий діабет препаратами інсуліну та десмопресином).
7,8 млн грн спрямують на підтримку комунальних закладів охорони здоров’я Мукачівської міської об’єднаної територіальної. Ці кошти виділять на придбання засобів індивідуального захисту та медичних виробів для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 (883,0 тис. грн); поточний ремонт 5-го поверху терапевтичного корпусу КНП “Мукачівська ЦРЛ” (800,0 тис. грн)
Фінансуватимуть й оновлення матеріально-технічної бази комунальних закладів охорони здоров’я на суму 1,5 млн.
Також отримають кошти на обладнання й дві нові амбулаторії, яку будуть зведені в селах Лавки та Шенборн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *