Іван Чубирко про скандал щодо лідера партії КМКС: Завтра на місці Брензовича може опинитися кожен

Нагадаємо, нещодавно СБУ провела обшуки в очільника КМКС Василя Брензовича.

Ситуацію, яка ледь не призвела до міжнародного скандалу, прокоментував і Петер Сіярто – посол України в Угорщині. Зазначається, що Угорщина вважає дії української влади стосовно закарпатських угорців неприпустимими.

Депутат обласної ради  Іван Іванович Чубирко вже заявляв про те, що тиск на партію ведеться і спричинений провладною партією, яка має намір створити коаліцію.

Сьогодні ж депутат знову прокоментував ситуацію. Відповідне повідомлення він оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Останній тиждень на Закарпатті м’ягко кажучи був не простим. Скандал через недолугі дії влади щодо лідера партії КМКС Василя Брензовича, та намагання «нагнути» партію угорців проголосувати за кандидата від влади, поширився далеко за межі України, не додаючи нашій державі позитивного іміджу на міжнародній арені. Але це ще не все, що планували зробити «великі комбінатори». Знаючі люди розповіли сценарій, який готувався під день голосування…
Оголосивши підозру В. Брензовичу по статті, яка не передбачає звільнення під заставу, «комбінатори» планували його затримати, і фактично тримати в заручниках, аж поки фракція КМКС не проголосує в обласній раді за потрібного владі Голову облради!
Я багато чого бачив у житті, але такого цинізму і беззаконня давно не зустрічав.
Тому звертаюся до новообраних депутатів Закарпатської обласної ради.
Шановні колеги, завтра на місці Василя Брензовича може опинитися кожен з нас!
Тому думай-Те у понеділок кого будете обирати головою облради на наступні 5-ть років!” – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *