У дитячому комісійному магазині “Веселка” відбувся безкоштовний майстер-клас з використання ефірних олій всесвітньо відомої фірми doTERRA (відео)

У вівторок, 24 листопада в дитячому комісійному магазині «Веселка» (м. Мукачево, вул. Космонавта Беляєва) відбувся безкоштовний майстер-клас з використання ефірних олій всесвітньо відомої фірми doTERRA.

Керівник Дистрибуційної мережі doTERRA – Давидович Золтан  ознайомив присутніх з різними способами використання ефірних олій. Учасники майстер-класу мали можливість відчути потужні аромати біля 100 різних ефірних олій.

Зустріч пройшла чудово! Учасники дякували  за цінну інформацію. Наступна аромазустріч 01.12.20р. о 13.00. Запрошуємо зануритися в прекрасний світ ароматів.

Йолана Маринець

Що таке ефірна олія?

Якщо ви коли-небудь насолоджувалися пахощами троянди, значить, вам вже знайомо пахощі ефірних олій. Ці летючі природні ароматичні речовини містяться в насінні, корі, стеблах, коренях, квітках та інших частинах рослин. Їх аромат прекрасний і дуже сильний. Саме завдяки ефірним оліям рослини мають характерні запахами — ефірні олії захищають їх і грають роль в процесі запилення. Крім своїх природних властивостей і прекрасного аромату, ефірні олії можуть бути корисні й при приготуванні їжі, в косметологічних і медичних процедурах.

Але що ж таке «летюча ароматична речовина»? Коротко: ці речовини є маленькі органічні молекули, які швидко переходять з твердого в рідкий і газоподібний стан при кімнатній температурі, тому і називаються  їх «летючими». Коли ви вперше відкриєте пляшечку ефірної олії, то відразу відчуєте сильний аромат, який відчувається навіть на певній відстані. Фізичні та хімічні характеристики летючих ароматичних речовин, з яких складаються ефірні олії, дозволяють їм швидко переміщатися по повітрю до наших органам нюху. Завдяки своїм унікальним властивостям, ефірні олії ідеально підходять для нанесення в ароматерапії, при якій рослинні речовини використовуються для підтримки здоров’я тіла і розуму, а також для застосування в інших сферах. Тип летючих ароматичних речовин, що містяться в ефірній олії, визначає її аромат і вплив.

На цей час виявлено понад 3 000 типів різних летючих ароматичних речовин. Властивості ефірної олії залежить від рослини, ботанічного сімейства, виду. Тонке співвідношення ароматичних складових кожного ефірної олії — запорука її унікальності та властивостей.

Навіть в чистих ефірних оліях склад може змінюватися в залежності від часу доби, сезону, географічного розташування, методу і тривалості дистиляції, року і погоди, через що кожен етап виробничого процесу відіграє критично важливу роль в остаточній якості ефірної олії.

Ефірні олії можуть застосовуватися для безлічі процедур з підтримки фізичного та емоційного здоров’я. Їх можна використовувати окремо або в складі суміші ефірних олій залежно від досвіду користувача і бажаного результату. Хочете дізнатися більше?

Відвідайте наш майстер-клас, який присвячений застосуванню ефірних олій та як безпечно використовувати продукцію doTERRA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *