Скандальна агітація на Хустщині: голову Закарпатської ОДА Олексія Петрова не пустили на підприємства

Цьогорічний передвиборчий період стає все більш напруженим не лише для кандидатів.

Як повідомляє інтернет-ресурс pershij.com.ua,  Олексій Петров, голова Закарпатської ОДА, оприлюднив обурливий допис на своїй сторінці у Фейсбуці з приводу того, що під час робочого візиту до Хустського району, йому раптово скасовують відвідини підприємств “БЕРЕГ-КАБЕЛЬ” та “ФЛОРІАН ШУЗ”. Ймовірною причиною цього, за версією самого ж Петрова, було розпорядження міського голови Володимира Кащука.

Метою ж відвідин даних підприємств повинно було бути спростування чуток стосовно того, що обласна влада планує припинити їхню діяльність.

Вже згодом на сторінці Хустської міської ради у Фейсбуці з’являється допис від імені міського голови міста Хуста Володимира Кащука про те, що ніби то він вдячний губернатору Закарпаття про згадування свого імені в напередодні оприлюдненому пості та попередження про те, що в Губаля, який разом з Петровим відправився в робочу поїздку, було підтверджено COVID-19:

“Я сподіваюся, що ваш кандидат поінформував Вас про те, що  він має позитивний тест на коронавірус, а не приховав цей факт, що є неприпустимим для Вашої провладної політичної сили”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *