Політична партія «За майбутнє» має достойних кандидатів (відео)

Я займаюсь політикою вже більш як 25 років. Всяке бувало, всякого надивився: погроми на виборчих дільницях, тотальна фальсифікація виборів, коли за того чи іншого кандидата бюлетені кидали пачками, підкуп виборців, «відра помий» з засобів масової інформації на опонентів, брутальний адмінресурс.

Все поступово відходить в минуле. Сьогодні вже менше брудних виборчих технологій, більше толерантності між опонентами.  Життя виборами не закінчується. Після виборів потрібно буде не тільки співіснувати, але й спільно працювати над вирішенням тих чи інших проблем села, міста, району, області.

Радує, що кандидати в депутати різних рівнів зараз  йдуть успішні підприємці, меценати, високоосвічені та інтелектуальні люди.

На інформативному рівні я зараз співпрацюю з новоствореною політичною партією «За майбутнє», яка своєю прагматичною, практичною і злободенною програмою розвитку України завоювала досить швидко велику популярність в країні. На місцевому рівні ця популярність підсилюється кандидатами в депутати місцевих рад різного рівня. Хто вони? Назву декількох з них:

Василь Іванчо, колишній головний податківець області, успішний підприємець, керівник Мукачівської міськрайонної організації політичної партії «За майбутнє», кандидат в депутати Мукачівської міської ОТГ та Закарпатської обласної ради.

В. Іванчо: «Прагнемо показати максимальний результат»

«Прагнемо показати максимальний результат»Кандидат в депутати Закарпатської обласної ради від політичної сили «За Майбутнє» Василь ІВАНЧО в інтерв’ю 21 каналу розповів про свою команду, які проблеми області слід вирішувати першочергово та на який результат може розраховувати партія на виборах.

Опубліковано Закарпаття ЗА Майбутнє Середа, 21 жовтня 2020 р.

Олексій Фазекош, голова ради адвокатів Закарпатської області, президент Асоціації прав правників України, засновник відеопроєкту «Погляд Фазекоша», кандидат в депутати Мукачівської міської ОТГ.

Ігор Капітан, підприємець, організатор та керівник багатьох успішно діючих ОСББ в м. Мукачеві, кандидат в депутати Мукачівської міської ОТГ.

Йолана Маринець,  успішний підприємець, власник дитячого комісійного магазину «Веселка» в м. Мукачеві, засновник багатьох благодійних програм, меценат, кандидат в депутати Мукачівської міської ОТГ.

Володимир Цифра, начальник відділу освіти Мукачівського міськвиконкому, кандидат в депутати Закарпатської обласної ради та на посаду голови Велмколучківської ОТГ.

Список можна продовжити, але вже й цих прізвищ достатньо, щоб сказати: Політична партія «За майбутнє» має достойних кандидатів, які у випадку їхнього обрання, буду сприяти ефективному розвитку регіону.

Післямова. На початку фільму № 30 «Погляд Фазекоша», я як співведучий програми, представляв Володимира Цифру і назвав його «лучанином», тобто тим хто народився і виріс в знаменитому закарпатському селі Великі Лучки. Біографія «лучанина» – це біографія талановитого  молодого керівника: Успішне закінчення Великолучківської ЗОШ І-ІІІ ст, фізичного факультету УжНУ, керівник ліцею та начальник відділу освіти Мукачівського міськвиконкому.

Чому звернув особливу увагу на цю молоду людину?

Два скликання (2000-2010) сільським головою у Великих Лучках був мій друг і соратник Іван Балог.  Іван Петрович, не дивлячись на складну політичну ситуацію, мав в селі великий авторитет і повагу. На жаль, після його передчасної смерті, Великим Лучкам на голів не щастило.

Сьогодні Володимир Цифра балотується на посаду  голови Великолучківської ОТГ.  Мої дорогі лучани, ракошинці підтримайте свого земляка, не пошкодуєте. Він, на мою думку, продовжить кращі традиції Івана Балога і зробить все можливе, щоб Великолучківська ОТГ була кращою в області і не тільки.

Степан Сікора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *